Over

Wat leuk dat je op mijn website bent. Ik ben Christien Wynia. Ik heb er altijd van gedroomd om fotomodel te zijn. Alleen deed ik niet zoveel met die droom. Pas vanaf mijn veertigste ben ik invulling gaan geven aan die droom en werk ik als vlogger, commercieel fotomodel en mannequin.

Sinds september 2016 vlog ik over mijn leven. Een hectisch leven als in juni 2008 mijn man Sjoerd verongelukt tijdens een speedbootongeluk. Ik bleef achter met onze vier jonge zonen. Toen nog geen een, drie, vijf en bijna zeven. Ik ben dan 35 jaar. Mede door Sjoerd zijn plotselinge dood realiseer ik mij nog meer dat het leven geleefd moet worden, omdat het zomaar afgelopen kan zijn. Met twee handen grijp ik de uitdagingen aan die op mijn pad komen. Ik probeer zoveel mogelijk te genieten van alle mooie dingen in het leven en vooral van mijn gezin.

Met mijn vlogs deel ik humoristische, frustrerende alledaagse dingen die voorkomen in mijn gezin. En waarschijnlijk in de meeste gezinnen. Over dingen die mij bezig houden. En zaken die andere ouders bezig houden. Maar ook wat ik persoonlijk tegenkom, zoals mijn werk als model, rouwverwerking en hoe dat te combineren met zo’n druk gezin. Regelmatig publiceer ik een nieuwe vlog over mijn leven.

Mensen waarmee ik werk omschrijven mij als: “spontaan, open, geïnteresseerd, slim en leergierig.” Er is geen onderwerp dat ik uit de weg ga. Of het nu gaat over kinderen met Down, mijn eigen dilemma’s, dingen waar ik tegen aanloop in de opvoeding van mijn zonen, rouw of beauty, ik ga er voor staan. Sterk en toch zeker niet bang om kwetsbaarheid te zijn. Ik sta vol in het leven.

Kijk maar even rond op mijn site.

Oh, en wist je dat ik samenwerkingen heel leuk vind. Vraag me gerust.